Hvilepuls: Musikk og Lyrikk. Danielsen og Baden

Få hvilepuls med poesi og vakre toner fra orgel og flygel, med Modum Bads kulturarbeidere, Jostein Frøyshov Danielsen og Hans Olav Baden.

Vakker poesi og musikk kan være balsam for sjel og kropp. Kulturarbeiderne på Modum Bad, Jostein Frøyshov Danielsen og Hans Olav Baden vil denne kvelden fylle Olavskirken med både ord og musikk man skal kunne hvile i.

Jostein Frøyshov Danielsen er til daglig lærer og musiker/kulturarbeider på Modum Bad. Han har også en ekstra stor forkjærlighet for litteratur og spesielt for poesi. Han skriver også selv, og vil dele noen av sine favorittdikt, samt noen egenskrevne tekster.

Hans Olav Baden virker som organist, musiker og kordirigent i tillegg til å være kulturleder på Modum Bad. Han vil speile Danielsens tekster med musikk fra både orgel og flygel.

Len deg tilbake i stolen og nyt vakker musikk i ulike sjangre og sterke tekster fra våre fremste lyrikere.

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie cirka en onsdag i måneden. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 100,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, eller på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Onsdag 14. september kl. 20