Hvilepuls: Mikkel Berg-Eriksen solo (flygel)

Få hvilepuls med en av Norges fremste pianotalenter i Olavskirkens flotte akustikk!

Jeg kan forsikre alle om at dette vil bli en heftig opplevelse, sier kulturleder Hans Olav Baden. Mikkel Berg-Eriksen er usedvanlig musikalsk og teknisk begavet. Alle som kommer på denne konserten kan om ti år med stolthet skryte av at man har vært på en av de tidlige konsertene han holdt.

Mikkel Berg-Eriksen har markert seg som en av Norges mest talentfulle pianister. Han har på tross av sin unge alder rukket å ha mesterklasser med størrelser som Leiv Ove Andsnes, Håkon Austbø og Christian Ihle Hadland.

På denne hvilepulskonserten plasseres flygelet midt i rommet, og publikum vil få en ekstra nær og intim opplevelse av en særdeles begavet og dyktig pianist.

Berg-Eriksen er som en av få utvalgt som deltager i prof. Jiri Hlinkas klaverakademi. Som deltaker på programmet får han personlig veiledning av akademiets kunstneriske rådgivere og mentorer; Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse og Christian Ihle Hadland, i et internasjonalt fellesskap med andre unge pianister på høyeste nivå.

Mikkel Berg-Eriksen ble født i Oslo i 2002 og startet å spille piano først da han var elleve år. Som 17 åring ble han elev ved Nasjonalt Senter for Talentutvikling, og under Ungdommens Musikkmesterskap i januar 2020, vant han Inspirasjonsprisen i sin klasse (16-18 år).

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie cirka en onsdag i måneden. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 100,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, eller på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Onsdag 16. november kl. 20