Hvilepuls: Lajla Storli solo (fele/vokal)

Få hvilepuls med folketoner, bånsuller og tradisjonsmusikk fra en av landets ledende, og Modums egen folkemusikkunstner.

Lajla Storli er kjent for mange på Modum som sanger, musiker og musikklærer.

- Vi er stolte over å ha en så anerkjent folkemusiker boende i bygda, og gleder oss stort over at hun endelig kommer til Olavskirka, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Lajla Storli er oppvokst i Ullensvang i Hardanger, og er nå bosatt i Modum. Lajla er av de fremste folkemusikerne i Norge og har jobbet som freelance musiker siden 2006.

For henne er det viktig å formidle musikkens dybde og skape en god kommunikasjon mellom folketonene og publikum. På denne hvilepulskonserten vil hun sitte midt i rommet, og publikum vil få en ekstra nær og intim opplevelse av konserten, sittende rundt utøveren.

Storli har satt sammen et vakkert program med bla. folketoner og bånsuller som passer perfekt inn i konsertserien Hvilepuls.

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie cirka en onsdag i måneden. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 100,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, eller på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Onsdag 31. august kl. 20