Hvilepuls: Helge Nysted (flygel)

Om arrangementet

Kirkemusiker i Modum menighet og frilans musiker og produsent. Han har utallige utgivelser bak seg og har samarbeidet med artister i inn- og utland. Denne mandagskvelden spiller og forteller han om sin musikalske livsreise.

Mandag 6. mars kl. 20. Modum Bad, Olavskirken

  • Dette blir både personlig og nært. Jeg gleder meg til en særdeles vakker kveld, sier kulturleder Hans Olav Baden. Han er ekstra glad over å kunne invitere til konsert med en av bygdas egne musikere.

Helge Nysted har jobbet med mange ulike sjangere, og hans musikalske livsreise er mangslungen. Len deg tilbake i stolen og nyt en flott musiker og improvisatør fylle kirkerommet med velklang!

Helge Nysted har i en årrekke jobbet med en rekke profilerte artister. Han var Siri Nilsens faste pianist og bandleder fra 2007 til 2016, og har turnert med sangere som Inger Lise Rypdal, Ingebjørg Bratland, Haddy Njie og Torstein Sødal. Sammen med sin bror Tarjei Nysted driver han musikkproduksjonsselskapet Dryhill Productions, og brødreparet ga i 2002 ut salmeplaten «Minner fra i dag». Helge har gitt ut duo-albumet "Snø" med trompetisten Arne Hiorth, og «Himlen är oskyldigt blå» med sangeren Theodora Björling. Videre er han aktiv som instruktør og kapellmester for oppsetninger, samt produsent og koordinator for turnéer og forestillinger. Helge var musikalsk ansvarlig og pianist for studentgudstjenestene i Slottskapellet i perioden 2007-2014, og har fra 2015 vært fast ansatt kirkemusiker i Modum menighet.

Musikk i stillhetens rom

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Kirkerommet fylles med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie hvor rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 150,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, på biblioteket i Vikersund, på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Mandag  6. mars kl. 20
Olavskirken, Modum Bad
www.modum-bad.no/kultur