Hvilepuls: Gunn Inga Schiager Tofsrud

Få hvilepuls når Modum Bads egen psykolog og musiker spiller klassiske perler, folkemusikk og egenskrevet musikk på fiolin og hardingfele i Olavskirken.

Mandag 24. april kl. 20. Modum Bad, Olavskirken

Dette blir en fin vårkveld i Olavskirka med en svært dyktig, allsidig og leken musiker, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Tofsrud bor i Vikersund, og jobber som psykolog på Modum Bad, men pasienter og ansatte ved Modum Bad har i flere sammenhenger også fått stifte bekjentskap med henne som en svært dyktig musiker.

Det er ekstra gledelig å kunne invitere til konsert med en av våre egne ansatte, sier Baden. Tofsruds musikalske teft og overskudd er bemerkelsesverdig. Om det er klassisk musikk, folkemusikk, eller improvisasjon. Hun imponerer stadig!

Gunn Inga Schiager Tofsrud
er klassisk skolert fiolinist, og kjenner seg mest hjemme i dette landskapet. Samtidig har hun de senere årene spilt mer og mer folkemusikk, hvor særlig hardingfela har fått en stor plass i hjertet hennes. Dette har vært med på å forme hennes musikalske uttrykk. Sammen med erfaring fra ulike musikkstiler og band-sammensetninger, har det bidratt til å gjøre henne til en allsidig og fleksibel fiolinist som synes det er spennende å finne sitt eget uttrykk gjennom egenkomponert musikk. Tofsrud er også en svært dyktig improvisatør.

Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Kirkerommet fylles med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie hvor rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 150,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, på biblioteket i Vikersund, på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Mandag 24. april kl. 20.
Modum Bad, Olavskirken