Edvard Hoem og Ine Hoem

En av Norges største forfattere og en av Norges flotteste visekunstnere. Far og datter. Velkommen til et mestermøte og en magisk konsertkveld!

Far og datter Hoem har opplevd stor suksess på hvert sitt felt. Edvard Hoem har gledet lesere over hele Norge gjennom flere generasjoner, blant annet med romanene om forfedrene hans som utvandret til Amerika, og han har skrevet utallige suksessrike teaterproduksjoner.

Ine Hoem har gjort stor suksess med sin smakfulle visepop med sanger som «Jeg vil aldri hjem» og «Vi trenger ikke hage vi».

Det musikalske samarbeidet mellom far og datter Hoem, tok til for mer enn femten år sidan, men ble først offentlig kjent med den vakre gjendiktningen og versjonen av «Å, signa natt», høsten 2020, som blant annet ble framført på NRK Lindmo i desember 2020.

På Ine Hoems album «Alt vi har kjært» fra 2021 er alle tekstene av hennes far, Edvard. Noen av sangene har nyskrevne melodier av Ine, men andre er kjente salmer vi bla. finner i salmeboken. Albumet mottok strålende kritikker:

«Karrieretopp» Audun Vinger/ Dagens Næringsliv

«Det kanskje viktigste kompliment jeg kan gi far og datter Hoem her, er likevel at de visker ut grenser mellom kjønn og menneskelig alder og bakgrunn, mellom før og nå, mellom lyrikk og musikk» Olav Solvang/ Vårt Land

«Trøst i koronaens tid – Ine Hoem blir bare bedre og bedre» Erik Valebrokk om singelen 6/6

I samarbeid med produsent Markus Lillehaug Johnsen og noen fantastiske improviserende musikere, har Ine skapt et unikt univers i møte mellom visepop, jazz og salmer, og Edvard sine tekster.

Forbered deg på sterke tekster og vakre melodier!

Kveldsmessen i Olavskirken kl. 18:00 vil også preges av Edvard Hoems tekster. Velkommen også dit!

Onsdag 13. oktober kl. 20
Festsalen, Modum Bad